TRADIȚIICLUJENE

Consiliul Județean Cluj

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj

EDIȚIA 3 / 2006

articol publicat de:


Făcutu’ jinarsului de prune
Pasul 4: se curăță hiribele (cartofii) și se taie în bucăți
„Zamă albă”, o rețetă inedită din satul Negreni
SOLICITARE OFERTA DE PREŢ pentru proiecul „MĂRIŞENII. Proiect de coeziune locală şi promovare internaţională a patrimoniului cultural imaterial din România”
Icoana Micului Creștin
BRÂUL NR. 10
ICOANA ÎN PRAGUL ÎNVIERII
Brâul nr. 3
Spectacol folcloric și lansare de carte la Huedin
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A IEI, SĂRBĂTORITĂ LA MUZEUL MUNICIPAL DEJ
F-DE 14 (2018)
SERBARE CÂMPENEASCĂ PE MUNTELE DOBRIN
TRADȚII CLUJENE LA SERBĂRILE ZĂPEZII