TRADIȚIICLUJENE

Consiliul Județean Cluj

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj

G07

Pasul 7: După ce este adăugat groștiorul, se amestecă bine totul și se mai lasă la foc 1 - 2 minute.

Pasul 7: După ce este adăugat groștiorul, se amestecă bine totul și se mai lasă la foc 1 – 2 minute.

articol publicat de:


Pâinea de pomană – colacii în prapori
EDIȚIA 8 / 2011
ANUNŢ cu rezultatele de la proba interviu la concursul din data de 28.12.2021 – 05.01.2022 pentru ocuparea unui post vacant de consultant artistic
Făcutu’ jinarsului de prune
EDIȚIA 1 / 2004
RECENSĂMÂNT 2022
CONCURSUL NAŢIONAL FOTOGRAFIA – DOCUMENT ETNOGRAFIC / 18/2021
ANUNȚ
Festivalul Național de Interpretare a Muzicii Ușoare Românești FLORI DE MAI
Valențe sacre ale pâinii în tradiția populară – Prescura
COMUNICARE REZULTAT PROCEDURA selecţie oferte de preţ pentru calculatoare desktop cu licenţă pentru sistem de operare Windows 10 Pro, cod CPV 30141200-1
Satul tradițional din județul Cluj