TRADIȚIICLUJENE

Consiliul Județean Cluj

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj

ANUNŢ cu rezultatul selecției dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea a funcției de Șef Birou Financiar-Contabil, Resurse Umane și Administrativ

DESCARCĂ

Anunț cu rezultatul selecției dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției de Șef Birou Financiar-Contabil, Resurse Umane și Administrativ, în cadrul Biroului Financiar-Contabil, Resurse Umane și Administrativ din perioada 31.10.2023 – 08.11.2023, organizat la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj.
Baza legală: HG nr. 1336/2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, art. 37, alin. (1).

DESCARCĂ

articol publicat de:


EDIȚIA 1 / 2004
BRÂUL NR. 10
Zarna
Leacuri băbești – zârna și nalba, folosite la cocături
ANUNŢ cu rezultatul selecției dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea postului  de Consilier Juridic
Concurs pentru ocuparea postului contractual vacant de REFERENT DE SPECIALITATE, studii superioare, grad I, normă întreagă, durată nedeterminată.
ANUNŢ cu rezultatele selecţiei dosarelor de înscriere la concursul din data de 11.10. 2022 – 18.10.2022  pentru ocuparea postului contractual vacant de referent de specialitate,  grad profesional SI, pe perioadă nedeterminată
Jocul satului la Frata
DE DOR, DE DRAG, DE TINEREȚE
RĂSTIGNIRI
DECLARATII DE AVERE ȘI INTERESE ADRIANA IRIMIEȘ
pagina manuscris versuri
Cântecul funebru sau „verșul”, o creație a diecilor
BUGETUL PE ANUL 2022